joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Enkel att använda


Enkel att använda


Thermacell Myggskydd är det perfekta skyddet när du för stunden inte vill bli biten av de små marodörerna. Tekniken bygger på att en matta med myggskyddsmedel värms upp. Myggmedel som doftar svagt runt apparaten och skapar en skyddande zon på ca 20m².

Inom zonen blir det i princip myggfritt. Blodsugare som ändå letar sig in är dock bedövade i förmågan att navigera ner till skinn, så inte ens dessa sticker dig.

Många som använt Thermacell Myggskydd blir helt förvånade. Det blir som om du sitter i en osynlig glasbubbla. Utanför bubblan svärmar det av mygg. Innanför är du i säkerhet. Folk som använt den glömmer för stunden av att myggen finns.

Då apparaten går på gas är den mycket driftsäker, jämför en cigarettändare som fungerar även om du inte använt den på flera år.  Handhavande kan inte bli enklare: 

1.    För in en gaspatron 
2.    För in en matta med myggmedel (blå när ny / vit när slut)
3.    För gasknappen till ON och tryck på START (OFF stänger av)

Varje Thermacell Myggskydd levereras med 12 timmars skydd. Därefter kan du köpa till refill i din butik. Thermacell passar över allt där du har myggproblem. Kompletterar du med ett hölster kan du också ha på dig den när du är ute och går, fiskar, jagar eller när du spelar golf.  Produkten finns i ett antal olika designmässiga utföranden, lite beroende på var och hur du vill använda din Thermacell, se vidare under modeller för mer information.

Mer information om hur Thermacell fungerar får du genom att gå in på www.myggjavlar.se/

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy