joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

OhotadFavorit


ThermaCELL® ohotad favorit vid jakt, fiske och på verandan

Så här säger Andreas Dybedahl, Aktivitetsföretagaren och skribent fiske och jakt

”Satt på pass, som vanligt svettandes i täta kläder indränkta med myggmedel när min kompis tog fram sin ThermaCELL®. En stund senare denna varma vårkväll satt vi i T-shirt. Jag trodde efter ett tag att kvällen var onormalt myggfri ända tills vi stängde av ThermaCELL®….PANIK….och jag tryckte på ON-knappen igen.

Idag är jag lycklig ägare till ThermaCELL®, gör aktiviteter till ett sant nöje för mina kunder i skog och mark, vi kan sitta still och tyst på jakt eller skjutbanor utan att störas av irriterande mygg.

Konferensgäster är aldrig förberedda på utevistelser, att då skapa en myggfri miljö är ren service. I mitt frilansskrivande för sportfiskepressen är det viktigt att kunna koncentrera sig på uppgiften, vid strandbrinken är ThermaCELL® en ohotad favorit bland alla ”fiskevänner”.

Hemma på verandan, på landet, är myggbesvär ett minne blott, likaså i förtältet på campingsemestern. Lägg den bara där och njut av sommarkvällar, somna i hammocken utan oro för myggbett. Ett självklart val är en ThermaCELL®, eller två, ifall att grannen snor din…..”

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy