joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Oberoende tester


Oberoende tester

Bäst i test! www.test.se, Sverige, 2013
Vi samlar, analyserar och rekommenderar. www.test.se. Att ta till sig kunskap och erfarenheter av andra är viktigt innan man tar beslutet att införskaffa en viss produkt. Många magasin och sajter testar och betygsätter idag olika typer av konsumentprodukter i så kallade "bäst i test"-tester och att sammanställa dessa ger en rättvis bild av vilka produkter man bör rikta sina blickar åt.
Vi sammanställer tester
Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och utse en testvinnare. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras.
Ladda ner testen här »SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Sverige, 2011

SP (tidigare Statens Provningsanstalt) har under 2011 testat fångstkapaciteten hos tre av de vanligaste fällorna på den Svenska marknaden, nämligen Mosquito Magnet® (Indepencens), Predator (Dynamic) och SkeeterVac (SV-35). Testen utfördes under 9 dygn på sätt så att resultatet inte påverkats av lokala väder och vindförhållanden. Resultatet visar att Mosquito Magnet fångar mer än 5 ggr mer mygg och knott än närmsta konkurrent.

[Acretos kommentar: Vi är inte förvånade. Beroende på teknik kan en Mosquito Magnet® visserligen kosta något mer. Resultatet påvisar dock att en Mosquito Magnet® pris/prestanda är avsevärt mycket billigare än alla andra konkurrent-modeller på marknaden. Och detta gäller oavsett Mosquito Magnet® modell. En Mosquito Magnet® gör det en fälla ska, dvs fångar maximalt med mygg och knott på kortast tid. Ingen fälla slår en Mosquito Magnet®.]
Ladda ner testen här »


Teknikan Mailmaa nr 11, 2011
Finsk testtidning (liknande Råd & Rön) som har jämfört tre olika myggfångare, Mosquito Magnet Independence, Mosquito Slayer och SkeeterVac. Läs hur det gick!
Ladda ner testen här »


Totalförsvarets Forskningsinstitut, Sverige, 2008
FOI har utvärderat Mosquito Magnet® Liberty Plus och Mega Catch Premier under 2008. Testen utfördes under relativt kort tid men resultatet är ändå slående. Mosquito Magnet fångade 10 gånger mer jämfört med MegaCatch fällan
Ladda ner testen här »


Fort Myers, Florida, USA, April 2004

7 st tillgängliga myggmaskiner jämfördes. Mosquito Magnet® Liberty och Liberty plus påvisade att de erhöll en signifikant högre fångst än de övriga fällorna som deltog i testen.
Ladda ner testen här »


Fort Myers, Florida, USA, August 2004

8 st tillgängliga myggmaskiner jämfördes. Mosquito Magnet® Liberty och Liberty plus påvisade att de erhöll en signifikant högre fångst än de övriga fällorna som deltog i testen.
Ladda ner testen här »


U.S. Army Medical Command, the Centers for Disease Control, et al.; Republic of Korea

Fälttester av 7 olika myggfällor utfördes i områden där malariautbrott hade uppstått. Mosquito Magnet® fångade 3 gånger så mycket mygg som den näst effektivaste maskinen fångade, och över 13 gånger så mycket mer än de övriga fångade. Alla maskiner använde CO2 (koldioxid) och octenol.


U.S. Coast Guard, Bahamas
Den amerikanska kustvakten använder Mosquito Magnet® för att ”ta tillbaka” sin basstation på Bahamas vilket var obeboelig på grund av stora mängder mygg. 6 st Mosquito Magnet® maskiner fångade tillsammans 1,5 miljoner mygg under en period på bara 6 dagar.

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy