joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Björnhyttan


Renovering av Björnhyttan

Inspelningen av Sommartorpet 2008

Jojje känner många av oss till ifrån det populära gör-det-själv TV-programmet Sommartorpet 2008. Jojje och familjens torp Björnhyttan var årets projekt och utmaning. Sommartorparna Jojje och Ia hade hjälp mot myggor och knott vid Björnhyttan genom användande av en Mosquito Magnet® Liberty Plus.

Jojjes uttalande om bygget och Mosquito Magnet:


”Byggprojektet flöt på väldigt bra i somras. På 10 veckor skulle vi utföra stora och många uppdrag på huset. Fördelen med att renovera den här tiden på året är ju att det är ljust så många timmar på dygnet. För att hinna med det vi skulle så gällde det att utnyttja alla dessa timmar på bästa sätt. Men vi fick bekymmer. I maj började myggen komma. Alla som jobbat ute med fasad, målning, trädgård samtidigt som mygg och knott invaderar området kring oss vet hur det är. Skulle dessa små varelser hindra vårt projekt?”

Efter införskaffande av en Mosquito Magnet®:


"Helt plötsligt inser vi att vi står och jobbar ända in till solnedgången utan vare sig mygg eller knott. Det tog några dagar men vilken befrielse det var när vi kunde jobba utan dessa små problem. Vi rekommenderar verkligen den här maskinen om man har mycket mygg och knott i sitt närområde men vill kunna vistas ute utan att få problem med dem.”

Redaktionens anmärkning:
För Jojjes hela utlåtande av Mosquito Magnet®, gå till http://www.bjornhyttan.se/evenemang.asp#start

 

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy