joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Heatlight infravärme: Modeller

Quartzvärmare HLW-Serien

HLW-serien är Quartz Halogenvärmare som passar perfekt för användning på uteplatser eller altaner där du ställer krav på god design, naturligt sken, samtidigt som den ska tåla utomhusanvändning och ge en god och direktverkande värmekomfort. Tack vare sin höga IP klassning (IP55) klarar HLW värmarna av att monteras utomhus (dvs behöver inte monteras inomhus eller under tak). De flesta av HLW-modellerna erbjuder även sk NDA lampor vilka till skillnad från många andra värmare på marknaden som har guldlampor ger ett naturligt och varmt ljussken (ej rött). Värmaren kan monteras antingen på vägg, i tak eller parasoll (genom tillbehör parasollarm).

HLW- serien finns i färgerna vit, svart och silver. De finns i ett antal olika effekter. Utbyteslampor finns.

Quartzvärmare VLRW-Serien

VLRW Quartz Halogenvärmare på 1500W är en enklare modell av aluminium som passar bra för användning på uteplatser eller altaner där du vill ha ett varmt sken, samtidigt som den måste tåla att vara utomhus. Den har IP-klassning IP24. Den ger en god och direktverkande värmekomfort. 

 

TILLBEHÖR
Till HLW och VLRW erbjuds tillbehör såsom dimmer, timer, rörelsedetektor och parasoll-arm. Parasoll-armen är idealisk och underlättar montering i parasoller avsevärt. Även Somfy's styrutrustning finns att tillgå. På så sätt kan du på ett praktiskt sätt integrera värmarna med markiser.

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy