joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Jaktjournalen


Jaktjournalen testar sulorna

ThermaCELL håller fötterna varma!

Varma fötter är nyckeln för att inte frysa på passet. Med en helt ny teknik har ThermaCELL utvecklat Heated Insoles. En värmesula som är både strådlös och laddningsbar. Dessutom finns det marginaler för att klippa och anpassa sulan till exakt rätt storlek.
Sulan är helgjuten och försedd med inbyggt värmeelement, batteri och fjärrmottagare. Värmeelementet reglerar värmen med termostat för att undvika svettiga fötter.
Du behöver inte plocka ur sulorna ur skorna när du vill sätta på värmen. Med en smidig fjärrkontroll kan du enkelt sätta på värmen. High om det är väldigt kallt eller medium om risken att frysa är mindre. Självklart kan du också stänga av värmen med ett knapptryck.
Jaktjournalen har testat sulorna i -14 grader. Den ena sulan var avstängd medan den andra var inställd på high. Resultatet var tydligt, Heated Insoles håller vad den lovar, resultatet blev en varm fot och en frusen fot!
De inbyggda batteriet är ett uppladdningsbart litiumjon och laddar fullt på ca 1-2 timmar. Upp till 5 timmars värme kan du få ut av en laddning. Men i praktiken är det längre, då du enkelt kan stänga av värmen när du går och själv  håller värmen. 

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy