joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Hippson test


Hippson har testat sulorna

Så här säger Cecilia Konvalina, på Hippsons prylkoll

www.hippson.se

Efter bara några dagars testande kan jag konstatera att de här är mina nya vinterfavoriter! ThermaCELLs eluppvärmda värmesulor laddas upp med ström och sköts sedan med en fjärrkontroll, där man kan välja på tre lägen - no heat, medium (37 grader) och high (44 grader). Hur mysigt som helst när man kan få de kalla favvojodphursen att kännas som skön golvvärme.
   
Nu har det ju inte varit så kallt, så hur väl de klarar riktig kyla kan jag ännu inte uttala mig om. Däremot blev det nästan för varmt efter ett träningspass, men då är det ju bara att ta fjärrkontrolen och stänga av värmen.
   
Det är också perfekt att grunda med värme när man till exempel skrittar fram, eller att sätta igång hög värme när man hunnit bli kall efter ett pass och är redo att skritta hem från ridhuset.
   
Sulorna är smidiga att ta i och ur och sätta av och på, så de lär få  flytta runt bland skorna den här vintern. Helt klart ett hett tips till julklappslistan! De kostar crka 1799 kronor (men jag såg att de finns på erbjudande hos MyOne just nu för 1495 kr).

 

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy