joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Kundsupport

Vakuumförpackare


Varumärket FoodSaver® är marknadsledande inom vakuumförpackning i hushållsbranschen och tillverkar och marknadsför en komplett linje med FoodSaver®-apparater, påsar, rullar och tillbehör. FoodSaver® är ett varumärke för Jarden Consumer Solutions.

 

Vakuumförslutningssystemet FoodSaver® håller maten fräsch upp till
5 gånger längre.

 

Frysförvaring. Vakuumförslutningssystemet FoodSaver® håller ingredienser, färdiglagad mat och till och med kaffe färskt och gott i frysen längre utan frysbränning, uttorkning och förlorad smak.
Kylskåpsförvaring. Lufttät vakuumförsegling i särskilda påsar och behållare förlänger fräschören hos ost, kallskuret, grönsaker, örter och andra varor i kylskåpet.


Skafferiförvaring. Använd särskilda FoodSaver®-behållare för att hålla pasta, mjöl och gryn i skafferiet fräscha mycket längre. Passar också för chips, kakor och andra krossbara varor.
Marinera på några minuter. Kött och grönsaker kan smaksättas med goda marinader på några minuter i stället för timmar med vakuumförseglingssystemet FoodSaver®, som använder vakuumteknik för att snabba upp processen, bevara och förstärka smaken.

 

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy