joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Slow cooking

Vad är Slow Cooking?

En gryta, oändliga möjligheter. Slow cooking innebär mer fritid!

 

Allt började i USA i augusti 1970 med en enkel lergryta. Grytan var av laserad lera, omsluten av ett stålhölje samt hade aluminiumlock. För att göra den så mångsidig som möjligt skapades en stor mängd praktiska och enkla recept. Därefter designades grytan om, det yttre höljet fick handtag och grytan fick lock av glas. Själva varumärket Crock-Pot® uppstod genom att man kombinerade materialet med den grytliknande formen. Resten är historia. Sedan 1971 har Crock-Pot® och slow cooking revolutionerat matlagningen för miljontals amerikanska familjer. 

Slow cooking, dvs långsam tillagning i en elektrisk gryta kombinerar helt nya och gamla matlagningsprinciper för att skapa exceptionell smak, högt näringsvärde och utmärkt ekonomi. En Crock-Pot® slow cooker värmer inte maten från botten. Istället omsluter värmen maten, vilket ger en mycket varsam tillagning. Ingenting fastnar i botten av grytan och de naturliga safterna och näringsämnena kokar inte bort. Köttet krymper inte alls eller mycket lite. Med rätt mängd vätska kan det inte heller koka över.

Slow cooking innebär så mycket, du kommer inte bara kunna njuta av mer smak och hemlagad mat. Du kommer också spara pengar på matinköp och minskad elförbrukning. Dessutom får du mer fritid. Lägg i ingredienserna, starta Crock-Pot® och du kan göra vad du vill i timtal. Går du till jobbet väntar en välkomnande och väldoftande middag när du kommer hem.

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy