joomla counter
distributör av unika varumärken
Dela  

Sök produkt

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr

Crock-Pot Bloggar


Bloggare som lagar mat i Crock-Pot

Ericas funderingar
Igår bjöd jag på middag för första gången på flera veckor. Huvudrätten var en gryta i vår Crock Pot. I den sköter sig allt själv och det tog tio minuter att lägga allt i grytan och trycka på knappen. Jobbigt? Nej knappast. Efter sex timmar var kalkongrytbitarna så möra och allt annat i grytan bara doftade och smakade.
Till bloggen»

 


Matstugan
Tidigare cocktailbartender och servitris bloggar om oväntade desserter, kanelbullar och lasagnen du inte provat tidigare. (För att inte tala om den mat som får ditt barn att ropa mumsfillibabba!) Ibland misslyckas jag, men det bjuder jag också på. Jag bor i Nacka utanför Stockholm med mina två flickor. Jag är lärare på en gymnasieskola. På kvällar och helger bjuder jag gärna nära och kära på mat, bak och det goda i glaset.
Till bloggen»

 

Linnéas skafferi
Efter att en Crock Pot fick flytta hem till oss har långkoken ökat markant här hemma. Hur smidigt som helst att bara lägga i alla ingredienser, sätta timern och efter ett antal timmar är maten klar. Idag blev det en variant av pulled chicken. Eller dragen kyckling som det så snyggt kan heta på svenska.
Till bloggen» 

Landley's kök
Det här är matbloggen som bygger på 100% magkänsla, och precis lika mycket hjärta. Här finner den avancerade kocken inspiration medan den mindre kunniga finner råd och recept som är enkla att följa. Landleys kök gör vardagens matlagning till en fest. Inte bara ätandet är en upplevelse, utan även matlagningen.
Till bloggen» 

Spisat
Vad dricker man till pulled pork? Ett ljust och enkelt öl fungerar bra men ett glas gott vin kan växla upp smakleken till nya nivåer. Vår Crock-Pot lagade maten och det är ett tecken för att hösten äntligen är här!
Till bloggen» 

Pulled Pork
Det nya svarta. Överallt tycker jag mig läsa om det. Det finns nog lika många varianter som det finns människor. En del vill ha den rökig och torr, andra vill ha den söt och klibbig. Mig personligen får det gärna finnas ett mellanting. Den här är gjord på enklast möjliga sätt i en Crock-pot (det sköter sig alltså helt själv i många många timmar) med grytbitar av fläsk, lök, chili, tomatpuré och en liten gnutta vatten. 8 timmar fick den gå tills jag kände mig nöjd. Toppen!
Till bloggen» 

Lilla matdériven
Mitt namn är Ann-Louise och min fyraåriga dotter Vera är lilla Matdériven. Dérive anspelar på situationisternas projekt där de ägnade sig åt att vandra runt i olika delar av staden. Man skulle stänga av de viljestyrda processerna och släppa fram det lekfulla och konstruktiva. Att driva runt helt enkelt. Vår strävan är att på ett lustfyllt och matdrivande sätt utforska enkel, god och hälsosam kokkonst för både stora och små.
Till bloggen» 

Erikas LCHF
I lördags testade vi att laga mat i min nya Crock Pot. Det blev en köttgryta med rödvinskokt högrev som gjordes i ordning på morgonen och som fick stå och tillagas under hela dagen. Crockpoten funderade jättebra och när maten var klar pep den till för att sedan gå över till varmhållning medan vi fixade i ordning tillbehören. Hur smidigt som helt och dessutom väldigt gott.
Till bloggen»

Leva sunt
Nu är den här, i mitt kök!!! Det finns många inspirerande recept som jag vill testa och även anpassa efter eget smak och tycke. Jag fullständigt bubblar av iver. Jag tror vi kommer bli bra vänner jag och min Crock.
Till bloggen»

Mor Mia's
Jag startade bloggen i slutet av maj 2009 och sedan dess har jag samlat på mig en hel del recept. Det bästa jag vet är att prova nytt och exprimentera mig fram i köket. Maten jag lagar är oftast väldigt lättlagad och typisk vardagsmat med lite finess. Vart jag än läser om Crockpot så får den strålande recentioner. I helgen såg jag en artikel om den i min pappas jakttidning.
Till bloggen»

Köpstoppsbloggen
Matmåndag: Soppa i crock-pot
När jag var barn bodde vi några år i ett hus som hade en ugn med timerfunktion. Vi kunde komma hem och så var maten klar! Vi döpte snabbt ugnen till Ellen och pratade ofta om hur praktiskt det var att ha en Ellen som lagade mat åt en. Nu när jag är 37 år har jag äntligen fått min egen Ellen i form av min crock-pot!
Till bloggen»

Karlsteins
Välkommen till Karlstein.nu. Jag heter Thomas Karlstein. Mitt liv kretsar som ni kanske redan förstått kring mat och dryck. Jag har fru och barn också. Sofia och Eyvind Karlstein tar upp en stor del av min tid, vi träffas under måltiderna. Vi äter mest hela tiden. Anledningen till att jag startade denna blogg var främst för att påminna mig själv om vad jag är bra på att laga för mat. Lite som en tipsbank när fantasin tryter. Tanken är också att denna sida ska fungera som en sporre för mig själv att alltid presentera något mer, nyare och bättre. Självklart är ni övriga välkomna att ta del av vad jag delar med mig. Jag vill inget annat.
Till bloggen»

Crock-Pot Guys
Welcome to the Home of the Crock Pot Guys. Sharing Awesome Crock Pot Recipes all from a guy's point of view. We aren't afraid to admit that we use a Crock Pot. Do you have a great recipe? Why not Share it? Have fun with the recipes and meeting new friends! Life's too short. Throw the food in the pot and move along! ;-)
Till bloggen»

Birgitta Höglunds mat
En lång kavalkad av recept på Naturligt God Mat Att Njuta Av, som är ett signum för min blogg. Mat lagad på så naturnära råvaror som möjligt, med minsta möjliga mängd kolhydrater. Jag ville på det här sättet dela med mig av alla de kunskaper som jag samlat på mig under mina 18 år i olika restaurangkök. Kunskapen att det kan vara väldigt snabbt, enkelt och roligt att laga bra mat.
Till bloggen»

Ingen rotmos
Detta är en blogg för min skull så jag får ordning på mina recept - men du är såklart välkommen att titta in. Kommentera jättegärna - det är så roligt att veta att du varit här! Jag älskar att laga mat, och familjen äter det mesta - utom just rotmos. Därav namnet. Alla bilder har jag tagit själv om inget annat anges.
Till bloggen»

Mårtenssons kök
I vårt kök samsas enkla, snabblagade maträtter med lite mer tidskrävande måltider. Vi bjuder också på smarriga efterrätter, vintips och hemgjorda charkuterier, men även på oss själva. Vi är inte rädda för att förändra recept, lägga till eller ta bort ingredienser, med olika resultat. Vårt motto är "livet är för kort för att dricka husets vin".
Till bloggen»

Nadjas kök
Välkommen in i mitt lilla kök. Här bakas, tillagas och testas det. Jag försöker göra bloggen så intressant och passande för alla, vare sig du är viktväktare, kräsen eller helt enkelt galen i hembakat. Hoppas att du finner något som passar just dig. Lämna gärna en kommentar/ Nadja
Till bloggen»

Här finner du recept till din crock-pot

Här finner du recept till din crock-pot

buy